Om Saga

Saga's lovley wardrobe är en blogg under ombyggnad. Bloggen handlar mestadels handlar om mode, trender och snygga plagg som väcker ha begär. Men då då dyker inlägg in om annat som gör livet lite goare. Saga studerar vilket medför ett mycket begränsat konto att shoppa kläder, skönhetsprodukter och annat smått och gott. Men så fort tillfälle ges så köper Saga gärna något. Bloggen är Sagas vilorum i en annars stressig vardag. Saga önskar att hon att hon hade en stor garderob där hon kan bjuda dagens outfit ofta.

Saga tipsar v.3

Bloggar jag läser

Credits

  Distributed by:
Template copyright :
V4NY ONLY TEMPLATES
Powered by :
Powered by Blogger Bloggtoppen.se

ASOS

onsdag, april 26, 2006
Skall beställa lite saker från ASOS tillsammans med en kompis. Det finns hur mycket fint som helst hos ASOS. Vad jag inte hittar är någon kofta eller bolero i lite finare och festligare material som jag kan ha över klänningen som jag så småningom hittar till bröllopet.

Följande funderar jag på att beställa:
1. Halsbandet Kids Necklace i silver
2. Örhängena Mismatch Swallow Earring i silver
3. Prisnedsatta shortsen Tuxedo waistband shorts, färg ?
4. Passport holder in the style of Paris Hilton i guld

Min dator visar inte sin bästa sida idag och därför får jag länka till bilderna så klumpigt som nu är gjort.
posted by Saga at 14:25 | Permalink |

[ back home ]

Comments for ASOS
Navy shorts! :) Letar själv efter navy shorts som sitter bra. Hittade ett par på Zara men de var lite vel korta tycker jag..

såg att du hade lite problemer med att hitta klänning till brölloppet, har du varit på Zara? Vila? Har sätt många snygga klänningar der denna våren...

Dessvärre så bor jag inte i närheten av Zara...snyft.