Om Saga

Saga's lovley wardrobe är en blogg under ombyggnad. Bloggen handlar mestadels handlar om mode, trender och snygga plagg som väcker ha begär. Men då då dyker inlägg in om annat som gör livet lite goare. Saga studerar vilket medför ett mycket begränsat konto att shoppa kläder, skönhetsprodukter och annat smått och gott. Men så fort tillfälle ges så köper Saga gärna något. Bloggen är Sagas vilorum i en annars stressig vardag. Saga önskar att hon att hon hade en stor garderob där hon kan bjuda dagens outfit ofta.

Saga tipsar v.3

Bloggar jag läser

Credits

  Distributed by:
Template copyright :
V4NY ONLY TEMPLATES
Powered by :
Powered by Blogger Bloggtoppen.se

Kungen 60 år

söndag, april 30, 2006
Stackars kungen som fyller år en sådan här tråkig och regnig dag. Visserligen så tror jag inte att han misströstar. Han har ju massor av celebert folk på besök runt om från europas kungahus och får massor av skojiga paket och en uppvaktning som heter duga.


Tvn stod på innan när kungen mottog folkets jubel vid Lejonbacken. Jag tycker att det är kul att titta på sessornas kläder. Dagen till ära hade Madelene en ljus beige trench och jag undrar vad hon hade under den? Säkerligen var det nån fin kostym eller nån klänning. Vickan som var klädd i beige kostym som för den delen såg ganska så tråkig ut. Men det är finkänningarna som är det roligaste att titta på. Dessvärre hittade jag inga bilder på sessorna från gårdagens middag men däremot på andra kungligheter och fint folk.

Uppdate: Det var en isblå knäläng klänning Madelene bar under trenchen

Bild från Expressen.

posted by Saga at 16:26 | Permalink |

[ back home ]

Comments for Kungen 60 år