Om Saga

Saga's lovley wardrobe är en blogg under ombyggnad. Bloggen handlar mestadels handlar om mode, trender och snygga plagg som väcker ha begär. Men då då dyker inlägg in om annat som gör livet lite goare. Saga studerar vilket medför ett mycket begränsat konto att shoppa kläder, skönhetsprodukter och annat smått och gott. Men så fort tillfälle ges så köper Saga gärna något. Bloggen är Sagas vilorum i en annars stressig vardag. Saga önskar att hon att hon hade en stor garderob där hon kan bjuda dagens outfit ofta.

Saga tipsar v.3

Bloggar jag läser

Credits

  Distributed by:
Template copyright :
V4NY ONLY TEMPLATES
Powered by :
Powered by Blogger Bloggtoppen.se

Morgonens shopping

tisdag, april 25, 2006
I morse var jag åter på stan för att leta efter en klänning till min kompis bröllop, men kom inte hem med en endaste klänning. Nu börjar det bli brådis, 4 veckor kvar till bröllopet.

Nu märks det verkligen att det är vår. Solen skiner och garderoben bara skiker efter nya fräscha kläder. I butikerna finns det hur mycket snyggt som helst, men plånboken vill inte riktigt hålla med. Trots snålfasoner fick jag med mig några fynd från stan.

1.Myrorna hittade jag massor av snygga saker i dag: en supersöt vit prickig (svaga bruna) skjorta med lagom med "puff" i modellen, en brun dubbelknäppt Marco Polo jacka i ull (klassisk och skulle passa till kommande vinter) och ett vitt bommulls/cavans skärp. Desservärre passade dessa sakerna inte mig, men jag fick med mig denna supersöta vita hem. Med väskan medfökjde även denna mini i guld. Väskan (väskorna) kostade 100:- vilket jag tyckte var dyrt så jag prutade ner den till 50:-! Ett riktigt fynd och det bästa är att kameran går ner i den. Kanske kan den användas på bröllopet?


2. Jag är ingen guldig person, jag gillar silver bättre. Men nu försöker jag att skaffa lite guldiga saker ändå (alltid fint till en solbrun hud). Så detta armband från Glitter fick följa med hem.3. På Vero Moda hittade jag denna kofta i navy. Länge stod jag och valde mellan navy och vitt och önskade att jag kunde köpa båda, slutligen bestämde jag mig för den blåa.

posted by Saga at 21:13 | Permalink |

[ back home ]

Comments for Morgonens shopping