Om Saga

Saga's lovley wardrobe är en blogg under ombyggnad. Bloggen handlar mestadels handlar om mode, trender och snygga plagg som väcker ha begär. Men då då dyker inlägg in om annat som gör livet lite goare. Saga studerar vilket medför ett mycket begränsat konto att shoppa kläder, skönhetsprodukter och annat smått och gott. Men så fort tillfälle ges så köper Saga gärna något. Bloggen är Sagas vilorum i en annars stressig vardag. Saga önskar att hon att hon hade en stor garderob där hon kan bjuda dagens outfit ofta.

Saga tipsar v.3

Bloggar jag läser

Credits

  Distributed by:
Template copyright :
V4NY ONLY TEMPLATES
Powered by :
Powered by Blogger Bloggtoppen.se

Tvätt

onsdag, april 26, 2006
Idag har det varit tvättdag, vilket inte är helt skoj. Det tråkigaste med att tvätta är att vika tvätten. Men när tvätten väl hänger i garderoben då är det ganska skönt, garderoben är lite mer välfylld och veckan efter är det lite lättare att välja dagens klädsel.

Under tiden har jag tittat på Top Model. Självklart så hejar jag på de svenska tjejerna - de är alla så vackra. Jag tror att min favorit är nog Florina, hon är grymt professionell och dessutom är hon lika trevlig i verkligheten som på tv. Sabina har är också bra och har sitt fina utseende. Å Freja hon är så vacker och nu verkar hon öppna sig mer. I vilket fall tycker jag att det inte spelar någon roll vem av svenskorna som vinner bara nån av dem blir skandinaviens top model 2006!
posted by Saga at 21:29 | Permalink |

[ back home ]

Comments for Tvätt