Om Saga

Saga's lovley wardrobe är en blogg under ombyggnad. Bloggen handlar mestadels handlar om mode, trender och snygga plagg som väcker ha begär. Men då då dyker inlägg in om annat som gör livet lite goare. Saga studerar vilket medför ett mycket begränsat konto att shoppa kläder, skönhetsprodukter och annat smått och gott. Men så fort tillfälle ges så köper Saga gärna något. Bloggen är Sagas vilorum i en annars stressig vardag. Saga önskar att hon att hon hade en stor garderob där hon kan bjuda dagens outfit ofta.

Saga tipsar v.3

Bloggar jag läser

Credits

  Distributed by:
Template copyright :
V4NY ONLY TEMPLATES
Powered by :
Powered by Blogger Bloggtoppen.se

Valborg shopping

söndag, april 30, 2006
För en liten stund sedan kom jag hem från en liten shoppingrunda. Tänkt var det att jag bara skulle köpa en välbehövd förlängningssladd. Men jag kunde inte motstå att köpa en mönstrad omlotttopp på H&M, jag tänkte att den kanske passar bra till kvällen. Fast alldra helst skulle jag vilja ha en ursöt blå och vitprickig omlottblus från Vila som jag hittade, dessvärre var det bara fel storlekar kvar.

Med hem fick även ett mörkare rosa naglack från H&M följa. Mina naglack går i neurala färger från lite dyrare märken. Jag tycker att lite dyrare lack från Chanel, Dior och YSL dels sitter längre och dels att de inte blir så "randiga" som andra lack. Men för 30:- tycker jag det kan vara värt att ompröva mina åsikter gällande billigare lack (kanske gör jag inte de billigare lacken rättvisa då jag troligen köpt ett av de sämre, men men).

Nu måste jag övergå till lite matlagning - är grymt hungrig så det blir ingen gourmet mat. Däremot blir det pasta med någon god sås till och bönsallad. Snabbt och mättande.
posted by Saga at 16:47 | Permalink |

[ back home ]

Comments for Valborg shopping