Om Saga

Saga's lovley wardrobe är en blogg under ombyggnad. Bloggen handlar mestadels handlar om mode, trender och snygga plagg som väcker ha begär. Men då då dyker inlägg in om annat som gör livet lite goare. Saga studerar vilket medför ett mycket begränsat konto att shoppa kläder, skönhetsprodukter och annat smått och gott. Men så fort tillfälle ges så köper Saga gärna något. Bloggen är Sagas vilorum i en annars stressig vardag. Saga önskar att hon att hon hade en stor garderob där hon kan bjuda dagens outfit ofta.

Saga tipsar v.3

Bloggar jag läser

Credits

  Distributed by:
Template copyright :
V4NY ONLY TEMPLATES
Powered by :
Powered by Blogger Bloggtoppen.se

Golf

lördag, maj 13, 2006
Är nyligen hemkommen från golfbanan. Jag spelar inte golf - inte än, men är kanske lite sugen att börja. Så när det var öppet hus på en av golfbanorna här så fick jag tillslut med mig en kompis som också ville pröva på att slå på bollarna. Och ååå så skoj det var! Jag kan verklgen tänka mig att gå en nybörjarkurs.

Vi fick lite hjälp av en juniortränare som visade oss hur vi skulle hålla, stå och slå. Tydligen har jag lite anlag för golf hon tyckte att jag hade det "inom mig"! Och det var skoj så jag skulle verkligen vilja pröva det lite mer!

Om jag har förstått det hela rätt så kostar det tyvärr lite att spela golf kanske främst medlemskapet. Så det kanske inte är så aktuellt nu när man är student men lite längre fram....Ett annat bekymmer jag funderar lite på är att det är mycket få som spelar golf i min vänskapskrets. Det är inte skoj att spela golf själv. Men det kanske man inte behöver oroa sig man kanske träffar golfkompisar på banan? Men jag skall börja bearbeta mina kompisar så kanske jag får med mig någon så småningom när jag har jobbar ihop lite pengar och tagit ett beslut om att börja.
posted by Saga at 16:50 | Permalink |

[ back home ]

Comments for Golf