Om Saga

Saga's lovley wardrobe är en blogg under ombyggnad. Bloggen handlar mestadels handlar om mode, trender och snygga plagg som väcker ha begär. Men då då dyker inlägg in om annat som gör livet lite goare. Saga studerar vilket medför ett mycket begränsat konto att shoppa kläder, skönhetsprodukter och annat smått och gott. Men så fort tillfälle ges så köper Saga gärna något. Bloggen är Sagas vilorum i en annars stressig vardag. Saga önskar att hon att hon hade en stor garderob där hon kan bjuda dagens outfit ofta.

Saga tipsar v.3

Bloggar jag läser

Credits

  Distributed by:
Template copyright :
V4NY ONLY TEMPLATES
Powered by :
Powered by Blogger Bloggtoppen.se

Halsband

fredag, maj 05, 2006

Halsbandet från Asos som jag beställde är här. Min kompis som jag beställde det tillsammans med hade med sig det när vi träffades idag. Hon hade fått sakerna som vi beställde i mitten (eller var det början) av förra veckan igår. Lite konstigt. Jag tycker att man på de flesta bloggar har läst det senaste att Asos är snabba i fraken.

Halsbandet är lite mindre än vad jag trodde att det skulle vara vilket i och för sig är bra. Tyvärr kom det i en tråkig platspåse och inte i någon fin kartong som jag hade hoppats på.
posted by Saga at 10:15 | Permalink |

[ back home ]

Comments for Halsband