Om Saga

Saga's lovley wardrobe är en blogg under ombyggnad. Bloggen handlar mestadels handlar om mode, trender och snygga plagg som väcker ha begär. Men då då dyker inlägg in om annat som gör livet lite goare. Saga studerar vilket medför ett mycket begränsat konto att shoppa kläder, skönhetsprodukter och annat smått och gott. Men så fort tillfälle ges så köper Saga gärna något. Bloggen är Sagas vilorum i en annars stressig vardag. Saga önskar att hon att hon hade en stor garderob där hon kan bjuda dagens outfit ofta.

Saga tipsar v.3

Bloggar jag läser

Credits

  Distributed by:
Template copyright :
V4NY ONLY TEMPLATES
Powered by :
Powered by Blogger Bloggtoppen.se

H&M beställning

onsdag, maj 10, 2006
Jag är ganska så sugen att lägga en beställning från H&M på lite shorts och någon topp. Men jag är klyven eftersom det finns lite som jag vill ha från LaRedoute med och dessutom så fick jag med posten erbjudande om 30 % rabatt på hela beställningen häromdagen. Och jag kan inte beställa från båda just nu. Och dessutom så kommer H&Ms höstkatalog vilken dag som helst...

Uppdate: När jag kollade på vad jag var sugen att beställa från H&M så kollade jag inte om det fanns kvar i min storlek, vilket det givetvis inte fanns. Så typiskt mig, nu är jag lite besviken. Men som av en händelse kollade jag in Ellos hemsida. Där har jag hittat en hel del som jag kan tänka mig att beställa. Jag har aldrig tidigare beställt från Ellos så jag har ingen aning om storlekar eller kvaliten, men å andra sidan så är det billiga kläder.
posted by Saga at 21:09 | Permalink |

[ back home ]

Comments for H&M beställning