Om Saga

Saga's lovley wardrobe är en blogg under ombyggnad. Bloggen handlar mestadels handlar om mode, trender och snygga plagg som väcker ha begär. Men då då dyker inlägg in om annat som gör livet lite goare. Saga studerar vilket medför ett mycket begränsat konto att shoppa kläder, skönhetsprodukter och annat smått och gott. Men så fort tillfälle ges så köper Saga gärna något. Bloggen är Sagas vilorum i en annars stressig vardag. Saga önskar att hon att hon hade en stor garderob där hon kan bjuda dagens outfit ofta.

Saga tipsar v.3

Bloggar jag läser

Credits

  Distributed by:
Template copyright :
V4NY ONLY TEMPLATES
Powered by :
Powered by Blogger Bloggtoppen.se

Kärringarally

torsdag, maj 11, 2006
Idag har jag varit iväg på kärringarally, eller rättare sagt ett impuls besök på lågprisvaruhuset Gekås i Ullared. Lite tråkigt med tankte på att bankkontot börjar skramla tomt för månaden, så det kunde inte bli så mycket shopping. På Gekås kan man alltid fynda saker för mycket pengar (alltså man köper så mycket att det slutligen blir dyrt). Men jag höll huvudet mycket kallt och inhandlade ett fåtal saker: två sporttoppar, cykelbelysning, gelevaderad cykelöverdrag, Garnier ansiktstvätt och så choklad. Men oj så mycket mer jag hade kunat få med mig hem.

Trots att det är lätt att ta sig dit så är jag där typ vart annat år. Det kanske inte är för att fynda kläder som man åker dit i första hand, men för att fynda en del annat. Nu bestämde vi att vi skall åka dit till hösten någon gång och då har man jobbat och har lite mer pengar att spendera.
posted by Saga at 23:36 | Permalink |

[ back home ]

Comments for Kärringarally