Om Saga

Saga's lovley wardrobe är en blogg under ombyggnad. Bloggen handlar mestadels handlar om mode, trender och snygga plagg som väcker ha begär. Men då då dyker inlägg in om annat som gör livet lite goare. Saga studerar vilket medför ett mycket begränsat konto att shoppa kläder, skönhetsprodukter och annat smått och gott. Men så fort tillfälle ges så köper Saga gärna något. Bloggen är Sagas vilorum i en annars stressig vardag. Saga önskar att hon att hon hade en stor garderob där hon kan bjuda dagens outfit ofta.

Saga tipsar v.3

Bloggar jag läser

Credits

  Distributed by:
Template copyright :
V4NY ONLY TEMPLATES
Powered by :
Powered by Blogger Bloggtoppen.se

Möhippan

söndag, maj 07, 2006
Wow vilken dag det var igår. Aktiviteter hela långa dagen. Som tur var så hade vi tur med värdret och förutsättningarna kunde knappast vara bättre.

Kidnappningen av bruden gick inte riktigt som förväntat då hon jobbade så planerna fick ändras lite. Stackarn hade varit uppe vid sex på morgonen. Två av tjejerna kidnappade henne utanför Posten där hon jobbar. Hemma i deras trädgård stod vi andra tjejer och väntade. Det var riktigt skoj när vi stod där och väntade samtidigt som vi spelade kubb. När kidnappningen väl var gjord så fick bruden denna fina klänning som ni ser på bilden. Svart sammets överdel och en vinröd nederdel. Denna fina klänning hade vi givetvis hittat på Myrorna och till detta fick hon både slöja och krona. Därefter begav vi oss in på en liten promenad till stan.

Inne i stan gick vi till en av de parker som ligger centralt för att mumsa mouserande och baguetter till lunch.

Efter lunchen och myset fick bruden påbörja sina uppdrag. Det första var att hon skulle sälja Jungfrubröst för 20 kronor styck. Det gick riktigt bra för henne, nästan väl bra. Tanken var att dessa 20-lappar skulle var mycket värdefulla inför kvällens buffe. Det sista bröstet byter hon mot en korv som hon får av en korvförsäljare i stan.


Därefter bar det av till Body Shop för sminkning. Från början hade vi tänkt att alla skulle vara med på det hos Make Up Store men dessvärre så hade de inte kurser på helger vilket var lite tråkigt. Så hos Body Shop var det bara bruden som blev sminkad. Jag tycker att hon blev kanonfin på ögonlocken, men att munnen var väl röd (det passade i och för sig bra till kläningen). Senare på dagen sa bruden att det även var välldigt mycket puder och underlagskräm också.

Efter sminkningen så fortsatte uppdragen på stan. Hon skulle få follk att skiva på olika protestlistor. Det tråkiga var att hon inte fick argumentera så mycket för sakerna. Folk skrev bara på utan att ens fråga vad det var de skrev under. Efter protestlistorna så skulle hon lära folk på stan att dansa linedance. Detta var folk inte lika roade att ställa upp på men tillslut så fick hon igång några stycken. Rätt som det var när de stod där och dansade så kom det ett gäng med killar som hade svensexa. Den stackars killen hade de satt på någon ful brun klänning och en röd clownnäsa. Så våran brud fick också lära killarna att dansa linedance, vilket de inte var så himla duktiga på. Efter dansen så spelade killen lite på sin gitar för oss. Jag vet inte om det var för alla öl eller om han var så dålig i vanliga fall för bra spelade han inte. I princip kunde han inte spela en hel låt.

Efter en liten paus på torget med glass så begav vi oss utåt havet och till ett ställe för att klättra. Dessvärre så var bruden höjdrädd och vågade inte klättra. Hon hade tidigare prövat på att klättra och ville inte göra det igen. Det var ett riktigt misslyckande från oss arrangörers sida, vilket var tråkigt. Stället där vi klättrade var någon slags stor "vattenpöl" med berg som sluttar ner mot vattnet. Jag hade för mig att det inte var så högt, men när vi väl kom dit ut så var det ganska så högt. Först så skulle vi fira oss ner för en 20 meter hög klippa. Självmordsbenägen som jag tydligen är så var jag först ut. Jag tänkte att det var bättre att ha det gjort än att stå där och bli nervös, för klumpen i magen blev bara större och större. Ush så hemskt läskigt det var att göra det. Jag vet att jag höll lite fel när jag firade ner mig så jag fick lite bränmärken i händerna men det var så läskigt att man inte vågade byta grepp. När jag väl var nere så sa killen där nere att de kunde ha gett mig handskar. Lite väl sent men men. Helt skakis var jag i alla fall. Men jag är stolt att jag gjorde det! Därefter så skulle vi klättra uppför en 10 meter hög klippa. Klippan hade svårighetsgrad 4 (jag tror 10 var det svåraste) men klippan var välldigt svårt för nybörjare (det var ett spröngt berg också och då blir det svårare). Och så svårt det var. För det första så var man lite skakis efter nedfirningne och sedan så hade jag inga bra gympaskor att klättra i. Jag kom bara halvvägs på klippan då jag gav upp. Och av oss sex tjejer som klättrade (några gravida och skadade) så var det vara en som kom upp, vilket var lite tråkigt.

Efter klättringen så var det snabba ryck hem för att byta om och ta en snabb dusch. Dagen till ära bar jag:


  • - Vit topp, Sisters
  • - Vitt linne, Sisters
  • - Svarta shorts, H&M
  • - Svarta pumps, Gino Ventori
  • - Guldarmband, H&M

Det jobbiga var att mina fötter svält ganska så mycket under dagen av värmen och efter allt vi har gått, så mitt skoskav idag är inte så roligt.

Sedan började vi partaja lite mer och åt en god buffe. Det var meningen att vi skulle äta både en medelhavsbuffe och en mexikanskbuffe, men det blev bara mexikansk. Vi hann inte mer än att äta klart innan det plingade på dörren. Bruden trodde att det var en strippa vilket det inte var (däremot var det tänkt att ha avklädda servitörer men de belv "förkylda" i sista minut) men det var en tjej som skulle ha ett sexparty med oss. Det blev mycket skratt och flams under sexpartajet som avslutades med en mycket passande tårta där det kom ut vita saker.

Efter tårtan så blev det lite utfrågning av bruden vad hon hade fastat hos sin blivande make, bra och dåliga egenskaper hos dem osv. Kvällen avslutades ute på krogen med mycket dans. På krogen träffade vi även den blivande manen som också hade haft svensexa under dagen.

En kanon kul dag och jag hoppas att buden tyckte det samma!

posted by Saga at 23:39 | Permalink |

[ back home ]

Comments for Möhippan