Om Saga

Saga's lovley wardrobe är en blogg under ombyggnad. Bloggen handlar mestadels handlar om mode, trender och snygga plagg som väcker ha begär. Men då då dyker inlägg in om annat som gör livet lite goare. Saga studerar vilket medför ett mycket begränsat konto att shoppa kläder, skönhetsprodukter och annat smått och gott. Men så fort tillfälle ges så köper Saga gärna något. Bloggen är Sagas vilorum i en annars stressig vardag. Saga önskar att hon att hon hade en stor garderob där hon kan bjuda dagens outfit ofta.

Saga tipsar v.3

Bloggar jag läser

Credits

  Distributed by:
Template copyright :
V4NY ONLY TEMPLATES
Powered by :
Powered by Blogger Bloggtoppen.se

Nailpolish by H&M

tisdag, maj 02, 2006

Jag har en ganska skeptisk inställning till billigare naglack, i synnerhet mot H&Ms egna billiga lack. Trots detta så "råkade" jag få med mig ett rosa naglack i färgen Fuschia från H&M i söndags. Men jag skall erkänna att jag inte borde vara så skeptisk mot billigare lack som jag är. Det nya lacket har jag haft sedan söndags och får ett helt klart G! Lacket har suttit ganska så bra och har utöver självförvållade "skador" och lite som lossnat uppe vid nagelspetsarna suttit där det skall.

Trots mitt positiva omdömme så måste jag klaga lite med. För det första så är det lite "svårare" att applicera lack som inte är ljusa. För det andra så måste man vara mycket mer ordentlig med att ta bort lacket och måla på nytt så fort det börjar flaga (sådant kan jag slarva med ibland och det är verkligen inte snyggt med naglar med flagnade lack).

Vilka slutsater kan jag då dra? Jo, man skall inte låsa sig och inte våga pröva nya saker eller saker man inte tidigare gillat. Som nybliven mindre fördomsfull människa skall jag innom den närmsta naglackköpen även titta på de billigare hyllorna också. För de billiga lacken har just sin fördel i att de är billiga och att man kan köpa många olika färger!

posted by Saga at 23:46 | Permalink |

[ back home ]

Comments for Nailpolish by H&M