Om Saga

Saga's lovley wardrobe är en blogg under ombyggnad. Bloggen handlar mestadels handlar om mode, trender och snygga plagg som väcker ha begär. Men då då dyker inlägg in om annat som gör livet lite goare. Saga studerar vilket medför ett mycket begränsat konto att shoppa kläder, skönhetsprodukter och annat smått och gott. Men så fort tillfälle ges så köper Saga gärna något. Bloggen är Sagas vilorum i en annars stressig vardag. Saga önskar att hon att hon hade en stor garderob där hon kan bjuda dagens outfit ofta.

Saga tipsar v.3

Bloggar jag läser

Credits

  Distributed by:
Template copyright :
V4NY ONLY TEMPLATES
Powered by :
Powered by Blogger Bloggtoppen.se

Snuskiga makaroner

fredag, maj 05, 2006
Jag kom för en liten stund sedan hem från min kompis och pyntandet inför morgondagens möhippa. Vi åt jätte god mat (som vanligt) drack öl och tolkade det mesta åt sexhållet. Vi kommer ha sexparty och penistårta under morgondagen så kvällens tema blir då sex.

I onsdag var vi på stan för att köpa hjärtanballonger och annat pynt till dekorationen. Vi var även inne i en erotisk butik eller vad sådanna butiker heter som inte är sådanna där med bara porr. Där köpte vi penismakaroner som det så fint hette (80:- för 250g, det blir ett dyrt kilopris det) som vi har gjort ett halsband av som hon skall tvingas bära på krogen. Det blev en del snusk makaroner över så vi använde de som dekoration på det bordet med den röda duken (vi hade ett annat bort också med en beige duk där vi har strött hjärtan konfetti).

posted by Saga at 23:30 | Permalink |

[ back home ]

Comments for Snuskiga makaroner