Om Saga

Saga's lovley wardrobe är en blogg under ombyggnad. Bloggen handlar mestadels handlar om mode, trender och snygga plagg som väcker ha begär. Men då då dyker inlägg in om annat som gör livet lite goare. Saga studerar vilket medför ett mycket begränsat konto att shoppa kläder, skönhetsprodukter och annat smått och gott. Men så fort tillfälle ges så köper Saga gärna något. Bloggen är Sagas vilorum i en annars stressig vardag. Saga önskar att hon att hon hade en stor garderob där hon kan bjuda dagens outfit ofta.

Saga tipsar v.3

Bloggar jag läser

Credits

  Distributed by:
Template copyright :
V4NY ONLY TEMPLATES
Powered by :
Powered by Blogger Bloggtoppen.se

Stoppa undan

lördag, maj 13, 2006

Jag tycker det är hög tid att stoppa undan vinterns stövlar eller åtminstonne använda dem mycket mer sparsamt.

I går begav jag mig till stranden för att grilla, mysa och dricka med några kompisar. På vägen såg jag en tjej som hade korta svarta shorts med ett par oak färgade stövlar. No no säger jag - det är inte snyggt (ok på det kallare halvåret med ett par mörka strumpbyxor). Jag menar inte att vara någon stilpolis eller modeorakel för det är det sista jag är men ibland reagerar man. För ett tag sedan så såg jag en tjej med vita jeans och ett par oakfärgade stövlar utanpå byxorna (så som det har sett ut i vinter) inte särskilt snyggt det heller.

Så jag tycker att de som fortfarnade använder vinterns stövlar bör använda dessa mycket mycket sparsamt om ens alls nu framöver.

Äldre bild från MrsH. Stövel från Marc Jacobs
posted by Saga at 16:42 | Permalink |

[ back home ]

Comments for Stoppa undan
Håller med, jag tycker det är sååå skönt att stoppa undan stövlarna nu :)