Om Saga

Saga's lovley wardrobe är en blogg under ombyggnad. Bloggen handlar mestadels handlar om mode, trender och snygga plagg som väcker ha begär. Men då då dyker inlägg in om annat som gör livet lite goare. Saga studerar vilket medför ett mycket begränsat konto att shoppa kläder, skönhetsprodukter och annat smått och gott. Men så fort tillfälle ges så köper Saga gärna något. Bloggen är Sagas vilorum i en annars stressig vardag. Saga önskar att hon att hon hade en stor garderob där hon kan bjuda dagens outfit ofta.

Saga tipsar v.3

Bloggar jag läser

Credits

  Distributed by:
Template copyright :
V4NY ONLY TEMPLATES
Powered by :
Powered by Blogger Bloggtoppen.se

Billiga midsomarskor

måndag, juni 26, 2006
När man har kul går tiden fort. Därför har bloggandet inte varit av högsta prioritet denna helg.

Tyvärr har jag ingen presentabel bild att bjuda på från midsommarafton med super nöjd var jag i alla fall i mitt nyklippta och slingade hår, iklädd omlottklänningen från Indiska, svarta leggins, vitt linne från JC, Madebyme halsbandet och så i nyköpta skor.

Ja, de nyköpta skorna jag måste bara berätta om dem. Pinsamt nog. I torsdags var jag mer eller mindre tvungen att ge mig ut och handla inför fredagens grillning på Ica Maxi. Precis innan grönsakerna är skoavdelningen placerad. Av någon konstig anledning gick jag in på skoavdelningen (något jag aldrig tidigare gjort). Och gissa vad jag hittar där? Jo, ett par skor! Svarta kilklackar för 200 pix. Men att jag inte höll på att skämmas ihjäl när jag skulle betala dem i kassan! Även om jag gillar skorna så är det inget jag direkt kommer att "skryta" med så har mina närmsta kompisar garvat riktigt mycket. Och jag lovar bild på skorna kommer!
posted by Saga at 21:48 | Permalink |

[ back home ]

Comments for Billiga midsomarskor
Hm, är det möjligtvis dem man bara sticker in fötterna i? Repsula? Fanns i vitt också? Dem har iaf jag sneglat på... :$

Dessutom hade de tidigare i vår ett par khakigröna ballerinor i tyg med paljetter på...som jag naturligtvis missade att köpa, de var svinbilliga. Såg sen exakt samma sko i ett lite mörkare grönt tyg på en skoaffär på Drottninggatan, då kostade de hundralappar mer...

Well som du ser på bilden ovan var det ett par andra skor...

Yup. Men de där var ju fina! :)