Om Saga

Saga's lovley wardrobe är en blogg under ombyggnad. Bloggen handlar mestadels handlar om mode, trender och snygga plagg som väcker ha begär. Men då då dyker inlägg in om annat som gör livet lite goare. Saga studerar vilket medför ett mycket begränsat konto att shoppa kläder, skönhetsprodukter och annat smått och gott. Men så fort tillfälle ges så köper Saga gärna något. Bloggen är Sagas vilorum i en annars stressig vardag. Saga önskar att hon att hon hade en stor garderob där hon kan bjuda dagens outfit ofta.

Saga tipsar v.3

Bloggar jag läser

Credits

  Distributed by:
Template copyright :
V4NY ONLY TEMPLATES
Powered by :
Powered by Blogger Bloggtoppen.se

Hjälp mig välja!

torsdag, juni 29, 2006
Jag behöver en riktig grill. Engångsgrillar är trist, oglamoröst och dyrt i längden. Visst kan de vara praktiska ibland, men nu vill jag ha en riktig grill. Jag älskar verkligen att grilla men att använda cementgrillen som står utanför mitt hus känns inte så lockande. Grillen är ständigt upptagen soliga dagar och den känns inte så kul ur hygiensynpunkt. Därför tänkte jag slå till och köpa en egen. Men vilken skall jag välja?

Jag funderar just nu på Sagaforms vita grillhink som jag redan förra året var sugen på. Jag vet inte det exakta priset men jag tror att den ligger någon stanns mellan 400-600 kronor. Utmanar gör grillen från Åhlens som också är bärbar i blank metall som kostar 400. Vilken tycker ni att jag skall välja eller har ni förslag på någon bättre?Bild från Sagaform och Åhlens.
posted by Saga at 00:07 | Permalink |

[ back home ]

Comments for Hjälp mig välja!