Om Saga

Saga's lovley wardrobe är en blogg under ombyggnad. Bloggen handlar mestadels handlar om mode, trender och snygga plagg som väcker ha begär. Men då då dyker inlägg in om annat som gör livet lite goare. Saga studerar vilket medför ett mycket begränsat konto att shoppa kläder, skönhetsprodukter och annat smått och gott. Men så fort tillfälle ges så köper Saga gärna något. Bloggen är Sagas vilorum i en annars stressig vardag. Saga önskar att hon att hon hade en stor garderob där hon kan bjuda dagens outfit ofta.

Saga tipsar v.3

Bloggar jag läser

Credits

  Distributed by:
Template copyright :
V4NY ONLY TEMPLATES
Powered by :
Powered by Blogger Bloggtoppen.se

Inga jeans, men lite annat....

fredag, juni 16, 2006
Hittade inga jeans. Alltid är det något som inte stämer. En sak som brukar ställa till det när jag letar efter jeans är mina höfter och min rumpa som inte riktigt vill komma överens med butikernas jeansutbud. Men men, jag hittar nog snart ett par jeans.

Däremot så köpte jag två linnen och ett didem. Det ena linnet var ett enkelt ribbstickat linne i vitt och det ndr var ett linne från J.Lindeberg med något cirkelmönster. Fick även med mig ett bredare vit och rödrandigt diadem hem.

Och nu skall jag snart iväg på lunch på någon skön uteservering här i stan. Jag hoppas på Piren eller Twin.
posted by Saga at 12:32 | Permalink |

[ back home ]

Comments for Inga jeans, men lite annat....
Det är officiellt omöjligt att hitta det man letar efter när man går på stan :) att däremot hitta annat, det går :P

Jeans är svårt att hitta, själv har jag mina gamla favoriter!

Alexandra: Ja, det är verkligen svårt att hitta något när man som mest behöver det. Så jag antar att det bara är att ligga lågt så hittar jag några snart!

Amanda: Alltid kul med gamla goingar men nya influenser välkommnas varmt med!