Om Saga

Saga's lovley wardrobe är en blogg under ombyggnad. Bloggen handlar mestadels handlar om mode, trender och snygga plagg som väcker ha begär. Men då då dyker inlägg in om annat som gör livet lite goare. Saga studerar vilket medför ett mycket begränsat konto att shoppa kläder, skönhetsprodukter och annat smått och gott. Men så fort tillfälle ges så köper Saga gärna något. Bloggen är Sagas vilorum i en annars stressig vardag. Saga önskar att hon att hon hade en stor garderob där hon kan bjuda dagens outfit ofta.

Saga tipsar v.3

Bloggar jag läser

Credits

  Distributed by:
Template copyright :
V4NY ONLY TEMPLATES
Powered by :
Powered by Blogger Bloggtoppen.se

Äntligen hemma!

söndag, juni 18, 2006
Nu har jag kommit hem från min helg i Jönköping och Motala. Som ni kanske förstod av förgående inlägg har jag varit i Motala och kämpat mig igenom de 30 milen runt Vättern - mitt livs första Vätternrundan. Stolt, men trött med ont här och var och med en bonnabränna som heter duga är jag äntligen hemma.

Som en liten belöning* hade halsbandet jag beställt från Madebyme kommit i fredags. Jag älskar halsbandet redan nu och det kommer bli en av mina favoriter! Och bild på halsbandet kommer i morgon när jag är aningen piggare.

♥ Sov sött

*jag beställde halsbandet för 6 arbesdagar sedan så det var en ren slump att det kom nu och passade som en liten belöning.
posted by Saga at 22:20 | Permalink |

[ back home ]

Comments for Äntligen hemma!
Shit 30 mil imponernade! Hur orkar man?

Wow! Applåder till dig.
Tack för besöket, du är alltid välkommen tillbaka om du behöver uppmuntras med något. :)

Ylva: Det hela gick på envishet. Jag gav mig fan på att jag skulle klara det, vilket jag också gjorde!

Bling-bling: Tack. Jag behöver säkert uppmuntras efter Vansbrosimmet som går om några veckor.... ;)