Om Saga

Saga's lovley wardrobe är en blogg under ombyggnad. Bloggen handlar mestadels handlar om mode, trender och snygga plagg som väcker ha begär. Men då då dyker inlägg in om annat som gör livet lite goare. Saga studerar vilket medför ett mycket begränsat konto att shoppa kläder, skönhetsprodukter och annat smått och gott. Men så fort tillfälle ges så köper Saga gärna något. Bloggen är Sagas vilorum i en annars stressig vardag. Saga önskar att hon att hon hade en stor garderob där hon kan bjuda dagens outfit ofta.

Saga tipsar v.3

Bloggar jag läser

Credits

  Distributed by:
Template copyright :
V4NY ONLY TEMPLATES
Powered by :
Powered by Blogger Bloggtoppen.se

Sommartider. Då lockar tidningarna med prylar.

fredag, juni 30, 2006
Den medföljande pocketboken som medföljer julinumret i är numera en given klassiker. Är det inte en pocketbok så är det någon annan gåva/present. I senaste numret av ELLE medföljde en sminkväska. I Hennes pocketen Den hungriga prinsessan. I Comopolitan medöljer också en pocket och Vecko Revyn bjuder på solpuder.

Häromdagen föll jag för frestelsen och köpte senast numret av Femina som innehöll ett "pärlhalsband väde 149 kronor". Kanske inte det finaste halsbandet med jag tror att Femina är underskattad som modetidning och har nu hunnit bläddra lite i tidningen och jag gillar den! Jag tycker att stilen på modet i tidnigen känns enkel och klassisk men samtidigt välklädd. Men tidnigen kan knappast anses som en ren modetidning utan mer som en livsstilstidning med recept, resetips och inredning.
posted by Saga at 00:21 | Permalink |

[ back home ]

Comments for Sommartider. Då lockar tidningarna med prylar.
Hej igen!

Femina är inte alls så dum faktiskt. Ett tips om du gillar tidingar OCH smycken:
Just i dessa tider är det en massa tidningar, bl.a Hennes, Damernas, Sköna Hem och Laura, som har erbjudanden typ: 3 nummer + halsband&armband från Pilgrim, SNÖ och Baglady för 49:- (69:- ink frakt)

Med tanke på att vissa av dessa tidnigar kostar över 40:-/nummer så är det ju ingen dum affär så länge man kommer ihåg att avbeställa efter dessa tre nummer! ;-)

Det blir en hel del läsning på balkongen i somar!

Det är såhär års jag är så jävla glad att jag inte är pressansvarig på Pressbyrån längre =O Gud i himlen så mycket mög tidningarna prånglar ut, så sen går det knappt ner i ställen, eller folk snor gåvorna eller så går hela skiten sönder... O_o

Kimmi: Jag har sett några sådana premenurerings erbjudanden men inte fastnat för något hitintills, men det är snarare en tidsfråga.

Sparris: Jag kan tänka mig att folk snor saker som följer med tidningarna. Jag fattar inte hur det kan med eller ens att de vågar göra det.