Om Saga

Saga's lovley wardrobe är en blogg under ombyggnad. Bloggen handlar mestadels handlar om mode, trender och snygga plagg som väcker ha begär. Men då då dyker inlägg in om annat som gör livet lite goare. Saga studerar vilket medför ett mycket begränsat konto att shoppa kläder, skönhetsprodukter och annat smått och gott. Men så fort tillfälle ges så köper Saga gärna något. Bloggen är Sagas vilorum i en annars stressig vardag. Saga önskar att hon att hon hade en stor garderob där hon kan bjuda dagens outfit ofta.

Saga tipsar v.3

Bloggar jag läser

Credits

  Distributed by:
Template copyright :
V4NY ONLY TEMPLATES
Powered by :
Powered by Blogger Bloggtoppen.se

Tid hos frissan

måndag, juni 19, 2006
I eftermiddags bokade jag ett panikbesök hos frisören. Ärligt talat så var det länge sedan jag fixade klippning, färgning/slingning eller ägnade någon tid över huvud taget åt mitt hår. Men på torsdag eftermiddag fixade jag tid för både klippning och slingning. Men vad skall jag göra med håret?

Idag har jag det lite lagom uppklippt och är lite längre än axellångt. Färgen är gamal guldblondering som vuxit ut en bra bit (jag är cendrefärgad i vanliga fall) som jag dessutom hade i en brun färg i som snabb som attan rann ut och lämnade en tråkigt blond färg kvar.

Just nu funderar jag vad jag skall göra med det. Hm, viktiga frågor att fundera på...Klippa topparna eller klippa en det mer jämnlångt och blond eller brunt?


Bild från Björn Axén.
posted by Saga at 21:46 | Permalink |

[ back home ]

Comments for Tid hos frissan