Om Saga

Saga's lovley wardrobe är en blogg under ombyggnad. Bloggen handlar mestadels handlar om mode, trender och snygga plagg som väcker ha begär. Men då då dyker inlägg in om annat som gör livet lite goare. Saga studerar vilket medför ett mycket begränsat konto att shoppa kläder, skönhetsprodukter och annat smått och gott. Men så fort tillfälle ges så köper Saga gärna något. Bloggen är Sagas vilorum i en annars stressig vardag. Saga önskar att hon att hon hade en stor garderob där hon kan bjuda dagens outfit ofta.

Saga tipsar v.3

Bloggar jag läser

Credits

  Distributed by:
Template copyright :
V4NY ONLY TEMPLATES
Powered by :
Powered by Blogger Bloggtoppen.se

766 sidor fullmatade med höstens trender

tisdag, juli 18, 2006
Är nyss hemkommen från en tuff dag på jobbet. En snabb vändning in i duschen och sen ut till gräsmattan med kaffe (givetvis i snygga Filippa K muggar) för att spana in den nya LaRedoute katalogen och läsa en pocket. Skall mysa, slappa och ta det lugnt hela långa kvällen. Hela kvällen. Möjligtvis blir det en runda i löpspåret, men absoulut inget mer ansträngande eller tråkigt idag. Slappa, slappa, slappa.

Ja, på sommaren måste man ta det lungt och ladda upp batterierna med härlig postordershopping! (Kan tänka mig att jag kommer gilla mycket från Soft Grey som vanligt, men det finns nog massor av andra fina höstnyheter. Nu gäller det bara att ta det lungt och inte klicka iväg en impus beställning allt för snabbt).
posted by Saga at 16:44 | Permalink |

[ back home ]

Comments for 766 sidor fullmatade med höstens trender