Om Saga

Saga's lovley wardrobe är en blogg under ombyggnad. Bloggen handlar mestadels handlar om mode, trender och snygga plagg som väcker ha begär. Men då då dyker inlägg in om annat som gör livet lite goare. Saga studerar vilket medför ett mycket begränsat konto att shoppa kläder, skönhetsprodukter och annat smått och gott. Men så fort tillfälle ges så köper Saga gärna något. Bloggen är Sagas vilorum i en annars stressig vardag. Saga önskar att hon att hon hade en stor garderob där hon kan bjuda dagens outfit ofta.

Saga tipsar v.3

Bloggar jag läser

Credits

  Distributed by:
Template copyright :
V4NY ONLY TEMPLATES
Powered by :
Powered by Blogger Bloggtoppen.se

Goa dagar

tisdag, juli 11, 2006
Efter mitt dala äventyr åkte jag inte raka vägen hem till min lägenhet utan åkte hem till mamsi oc pappsi istället. Ett mycket trevligt beslut. Har grillat i massor och har det ganska så gott samtidigt som jag kämpar för fullt för att få ihop det sita på min hemtenta på sommarkursen som skall vara klar i morgon förmiddag (puh).

Tidigare idag var jag med mamma och min lillebror och handlade lite. På Din Sko hittade jag ett par superfina gråa boots (påminner om ankelboots fast med högre skaft) i mocka för 540 kronor. De satt helt perfekt och skulle så gärna vilja ha dem, dessvärre vill min plånbok inte ha dem för tillfället. Så det enda jag kan göra nu är att vänta på lönen och hoppas att alla andra med storlek 38 har ont om cash så att de finns kvar om två veckor (högst osannolikt, men ändå det är ju ändå Din Sko).
posted by Saga at 16:33 | Permalink |

[ back home ]

Comments for Goa dagar
Trevligt att du är tillbaka, hoppas att du har haft det bra!

Tack. Har haft och har det fortfarande superbra!