Om Saga

Saga's lovley wardrobe är en blogg under ombyggnad. Bloggen handlar mestadels handlar om mode, trender och snygga plagg som väcker ha begär. Men då då dyker inlägg in om annat som gör livet lite goare. Saga studerar vilket medför ett mycket begränsat konto att shoppa kläder, skönhetsprodukter och annat smått och gott. Men så fort tillfälle ges så köper Saga gärna något. Bloggen är Sagas vilorum i en annars stressig vardag. Saga önskar att hon att hon hade en stor garderob där hon kan bjuda dagens outfit ofta.

Saga tipsar v.3

Bloggar jag läser

Credits

  Distributed by:
Template copyright :
V4NY ONLY TEMPLATES
Powered by :
Powered by Blogger Bloggtoppen.se

Lite höstnyheter

söndag, juli 16, 2006
Snabba som vanligt. I onsdag levererades min senaste Ellos beställning till posten. 1 veckas leveranstid, det är toppen! Ellos kläder är billiga och därmed kan man inte ha allt för höga förväntningar på kvaliten. Men jag ser mig ändå som en nöjd kund.

1. 2.

3 4.

5.


1. Svart topp, 149 kronor. Gillar verkligen toppen. Litet minus att man måste knäppa upp ganska så många knappar för att få på och av sig den.

2. Lättdimblå långärmad topp, 179 kronor. Gillar också denna topp. Kan dock tänka mig att den töjer ut sig efter ett allt för flitigt användande. Jag gillar verkligen färgen, det känns som den passar till hösten färgskala. Ytterligare ett minus för knapparna. Det snyns varken på denna bilden eller på hemsidan, men kapparna är fejk stenar, så de kommer troligen bytas ut.

3. Ljus gråmelange tröja, 299 kronor. Me likie.

4. Naturvit cardigan, 149 kronor och grönt halsband 149 kronor. På Ellos hemsida står det att den vita cardigan har kashmirkänsla vilket jag inte håller med om. Jag tycker att kvaliten på tröjan påminner mycket om Gina Tricot koftorna som var populära i höstas och i våras. Men jag behåller den ändå, jag behöver en ljus kofta och jag har dåligt med runda ringningar i garderoben. Det gröna halsbandet är redan tillbakaskickat. Ush. Inget som passade mig precis.

5. Petreolfärgad stövel, 399 kronor. Jag gillade stövlarna, de var sköna med lagom hög klack och de stack ut från resten av mina annars svarta stövlar. Trots detta har jag skickat tillbaka dem. Jag har ganska stora vader och det var precis att mina fick plats i dessa. Och jag vet att det kommer att dyka upp hur mycket snygga stövlar som helst i höst så det är bättre att spara de slantarna.

Sedan hade jag även beställt ett dimblått linne, som också fick åka tillbaks. Ush, det såg bara billigt ut och övenstämmde inte så bra med bilden på webben. Och den vita blusen kommer senaste i sommar.
posted by Saga at 23:18 | Permalink |

[ back home ]

Comments for Lite höstnyheter