Om Saga

Saga's lovley wardrobe är en blogg under ombyggnad. Bloggen handlar mestadels handlar om mode, trender och snygga plagg som väcker ha begär. Men då då dyker inlägg in om annat som gör livet lite goare. Saga studerar vilket medför ett mycket begränsat konto att shoppa kläder, skönhetsprodukter och annat smått och gott. Men så fort tillfälle ges så köper Saga gärna något. Bloggen är Sagas vilorum i en annars stressig vardag. Saga önskar att hon att hon hade en stor garderob där hon kan bjuda dagens outfit ofta.

Saga tipsar v.3

Bloggar jag läser

Credits

  Distributed by:
Template copyright :
V4NY ONLY TEMPLATES
Powered by :
Powered by Blogger Bloggtoppen.se

Äntligen höstnyhter!

onsdag, juli 05, 2006
Idag hade jag fått mail från Ellos. Höstens nyheter börjar trilla in. Äntligen. Som jag har längtat. Jag vill inte påstå att jag blev besviken. Tvärtom. Det finns hur mycket snygga höstnyheter som helst. Jag vet inte om det är den enorma tröttheten, det stora shoppingbehovet eller de snygga kläderna som gjorde att jag redan har klickat hem en stor beställning. Mycket basic, men ååå så snygga.

Beställningen innehåller: Dimblått linne, svart topp, lätt dimblå långärmadtopp, blus, naturvit cardigan, ljus gråmelange tröja, grönt halsband, petrolfärgad stövel och så lite underkläder. Jag hoppas att alla sakerna är lika snygga som de är på bilderna, för i så fall kommer jag känna mig supernöjd, samtidigt hoppas jag nästan att jag får skicka tillbaka en del. Pengarna måste ju räcka till fler höstnyheter.

Om man beställer nu får man dessutom 30 % rabatt på valfri vara samt överanskning (överkast).
posted by Saga at 23:33 | Permalink |

[ back home ]

Comments for Äntligen höstnyhter!