Om Saga

Saga's lovley wardrobe är en blogg under ombyggnad. Bloggen handlar mestadels handlar om mode, trender och snygga plagg som väcker ha begär. Men då då dyker inlägg in om annat som gör livet lite goare. Saga studerar vilket medför ett mycket begränsat konto att shoppa kläder, skönhetsprodukter och annat smått och gott. Men så fort tillfälle ges så köper Saga gärna något. Bloggen är Sagas vilorum i en annars stressig vardag. Saga önskar att hon att hon hade en stor garderob där hon kan bjuda dagens outfit ofta.

Saga tipsar v.3

Bloggar jag läser

Credits

  Distributed by:
Template copyright :
V4NY ONLY TEMPLATES
Powered by :
Powered by Blogger Bloggtoppen.se

Same same but different?

fredag, juli 14, 2006
1.2.


Ser inte väska 1 misstänkt lik väska 2? Väska 1 återfinns på LaRedoutes sommarrea för 335 kronor och väska två är en "nyhet" som bara kostar 169 (brun) och 249 (svart) kronor. Hm, kan en ny axelrem göra så mycket för priset? Jag har länge gått och suktat efter väska 1 och även om en kedja på väskan för tillfället känns mer rätt så tror jag att väska 1 fortfarande ligger bra ut hos mig.

Update: Som fler troligen märkt har det varit lite knas mes priser på LaRedoute. Nu hittar jag uppgifter på att väska 2 kostar 419 kronor. Typiskt.

Bilder från LaRedoute.
posted by Saga at 22:14 | Permalink |

[ back home ]

Comments for Same same but different?
Vilka söta väskor! Jag behöver en liten brun väska..kanske borde slå till =)
  • Posted at 20:51 | By Anonymous Hnoss

Hnoss: Slå till! Jag tycker att väskan (väskorna) är supersöta, men vet inte om jag skulle få så mycket användning för den (tillhör kategorin som mest använder stora väskor).

Saga >> Jag måste nog *s* Har nästan bara stora väskor och behöver en liten. Den där vore perfekt =)
  • Posted at 22:56 | By Anonymous Hnoss

Hnoss: Ush, e riktigt sugen själv...den är rikitigt söt.