Om Saga

Saga's lovley wardrobe är en blogg under ombyggnad. Bloggen handlar mestadels handlar om mode, trender och snygga plagg som väcker ha begär. Men då då dyker inlägg in om annat som gör livet lite goare. Saga studerar vilket medför ett mycket begränsat konto att shoppa kläder, skönhetsprodukter och annat smått och gott. Men så fort tillfälle ges så köper Saga gärna något. Bloggen är Sagas vilorum i en annars stressig vardag. Saga önskar att hon att hon hade en stor garderob där hon kan bjuda dagens outfit ofta.

Saga tipsar v.3

Bloggar jag läser

Credits

  Distributed by:
Template copyright :
V4NY ONLY TEMPLATES
Powered by :
Powered by Blogger Bloggtoppen.se

Tro, hopp & kärlek

tisdag, juli 18, 2006

ELLE har i urminnes tider haft Club Elle i slutet av tidningen där helårspremumeranter erbjuds köpa kläder och accessoarer till ELLE rabaterade priser. Hitintills har jag aldrig varit sugen: antingen har det erbjudanderna inte intresserat mig eller så har de kostat en för stor slant. Men i senaste numret erbjuds alla (oavsett premumerationsstatus) läsare att köpa detta tro, hopp & kärlek halsband.

Halsbandet är ett designsammarbete mellan ELLE medarbetaren Emma Aspelin och ID4YOU. Där 20 kronor per sålt halsband går till UNIEF.

Jag är nu ganska sugen att klicka hem detta halsband...Hm. Tror att det ser snyggare ut på bild än i verkligheten...ja, detta var svårt...får lov och fortsätta fundera lite.

Bild från ELLE.
posted by Saga at 20:47 | Permalink |

[ back home ]

Comments for Tro, hopp & kärlek