Om Saga

Saga's lovley wardrobe är en blogg under ombyggnad. Bloggen handlar mestadels handlar om mode, trender och snygga plagg som väcker ha begär. Men då då dyker inlägg in om annat som gör livet lite goare. Saga studerar vilket medför ett mycket begränsat konto att shoppa kläder, skönhetsprodukter och annat smått och gott. Men så fort tillfälle ges så köper Saga gärna något. Bloggen är Sagas vilorum i en annars stressig vardag. Saga önskar att hon att hon hade en stor garderob där hon kan bjuda dagens outfit ofta.

Saga tipsar v.3

Bloggar jag läser

Credits

  Distributed by:
Template copyright :
V4NY ONLY TEMPLATES
Powered by :
Powered by Blogger Bloggtoppen.se

Sommaren är kort, men den har inte regnat bort!

tisdag, augusti 01, 2006
Dåligt med uppdateringar här på bloggen det senaste. Supersommar, sommarjobb och sommarshopping tar upp all min tid för tillfället. Men känner att det går att vänta några veckor (månader) med att bänka sig framför datorn och spana och drömma efter hösterns och vinterns plagg och accessoarer. Bloggning känns lite mer som en vintersport.

Har varit i Malmoe och shoppat lite. Köpte där bland annat en svart Filippa K skjorta i svart med ärmar som nästan är 3/4, en grönochvitrandig blus på VeroModa som jag spanat in allt för länge och Whyred Pallenberg från förra hösten kopior för halva priset på Din Sko.

Jag har desutom hittat 3 varianter varav jag köpt 2 av den stickade gråa västen som jag sökte efter tidigare. Är dock osäker på om jag skall behålla båda eller hur jag skall göra.
posted by Saga at 23:56 | Permalink |

[ back home ]

Comments for Sommaren är kort, men den har inte regnat bort!