Om Saga

Saga's lovley wardrobe är en blogg under ombyggnad. Bloggen handlar mestadels handlar om mode, trender och snygga plagg som väcker ha begär. Men då då dyker inlägg in om annat som gör livet lite goare. Saga studerar vilket medför ett mycket begränsat konto att shoppa kläder, skönhetsprodukter och annat smått och gott. Men så fort tillfälle ges så köper Saga gärna något. Bloggen är Sagas vilorum i en annars stressig vardag. Saga önskar att hon att hon hade en stor garderob där hon kan bjuda dagens outfit ofta.

Saga tipsar v.3

Bloggar jag läser

Credits

  Distributed by:
Template copyright :
V4NY ONLY TEMPLATES
Powered by :
Powered by Blogger Bloggtoppen.se

Måste blogga lite...

onsdag, oktober 11, 2006
Hey. Det är riktigt tråkigt att inte blogga. Sitter här och filar på en jobbansökan, dricker kaffe och äter favoritgodiset - Ahlgrens bilar. Borde göra något mer vettigt som att gå och lägga mig men känner mig inte särskilt kul.

Är för tillfället supertrött på att vara student. Sorry jag menar att vara konstant fattig, annars är det helt ok att studera. Men vem vet om man får råd med klänningar som denna eller denna när man slutat studera. Svaret vet jag redan nog nu, men drömma får man ju...Men tills dess får jag sukta efter klänningar i min prisklass som denna snygga från LaRedoute.
posted by Saga at 02:10 | Permalink |

[ back home ]

Comments for Måste blogga lite...
Lycka till med jobbsökandet.

Ja, tackar. Det kan ju behövas när arbetsmarknaden ser ut som den gör.