Om Saga

Saga's lovley wardrobe är en blogg under ombyggnad. Bloggen handlar mestadels handlar om mode, trender och snygga plagg som väcker ha begär. Men då då dyker inlägg in om annat som gör livet lite goare. Saga studerar vilket medför ett mycket begränsat konto att shoppa kläder, skönhetsprodukter och annat smått och gott. Men så fort tillfälle ges så köper Saga gärna något. Bloggen är Sagas vilorum i en annars stressig vardag. Saga önskar att hon att hon hade en stor garderob där hon kan bjuda dagens outfit ofta.

Saga tipsar v.3

Bloggar jag läser

Credits

  Distributed by:
Template copyright :
V4NY ONLY TEMPLATES
Powered by :
Powered by Blogger Bloggtoppen.se

Dagens - en aning försenad

onsdag, november 15, 2006

Dagens outfit är inget vidare rolig. Roligare är att jag idag har invigt mitt "senaste" jeans köp. Ett par mörkt deminfärgade stuprörsjeans från &Demin. Jeansen kom med posten i måndags men beställningen på jeansen la jag för mer än två månader sedan, men å andra sidan fick jag 100:- rabatt på dem.

Jag gillar inte att gå till frisören. Alltid är det något de skall klaga över eller så skall de pracka på en massa dyra produkter som man egentligen inte behöver. Men i måndags insåg jag att det verkligen var dags för ett besök. Det gick helt enkelt inte att undvika. Så idag efter jobbet var det dags. Otrogen som jag är går jag till olika ställen. Men får nog säga att jag är nöjd. Jag behöll längden på mitt hår men däremot kapade jag luggen.

Innan frisörbesöket hade jag en hel timme (!) över till klädspaning. Hittade inget av intresse på Myrornas. PÅ H&M hittade jag flertalet av de nyheter som jag igår klickade hem. Så jag tror nog att det bli en lyckad beställning. Dessutom hittade jag en superfin randig klänning från Ichi som jag har lagt undan. Jag tänkte att "det blir en bra nyårs/fest aspirant" men så kan man inte tänka om alla snygga klänningar som nu finns i butikerna. Men som tur är har jag fått inbjudningskort till en fest nästa helg med klädsel: gala och/eller mycket fancy. Så nu har jag en anledning att köpa klänningen!
posted by Saga at 22:36 | Permalink |

[ back home ]

Comments for Dagens - en aning försenad
snyggt. :)

Tackar. Känndes dessvärre inte som en rolig outfit.