Om Saga

Saga's lovley wardrobe är en blogg under ombyggnad. Bloggen handlar mestadels handlar om mode, trender och snygga plagg som väcker ha begär. Men då då dyker inlägg in om annat som gör livet lite goare. Saga studerar vilket medför ett mycket begränsat konto att shoppa kläder, skönhetsprodukter och annat smått och gott. Men så fort tillfälle ges så köper Saga gärna något. Bloggen är Sagas vilorum i en annars stressig vardag. Saga önskar att hon att hon hade en stor garderob där hon kan bjuda dagens outfit ofta.

Saga tipsar v.3

Bloggar jag läser

Credits

  Distributed by:
Template copyright :
V4NY ONLY TEMPLATES
Powered by :
Powered by Blogger Bloggtoppen.se

Dagens med väska

torsdag, november 30, 2006
Idag visar jag upp dagens outfit med väska. Jag är bara tvungen. Egentligen har jag en annan väska idag men jag är stolt över ett av de senaste secondhandfyndet en stor svart kuvertväska. Så nu fick jag ett tillfälle att visa upp den.

Idag inviger jag den gröna blusen från LaRedoute. Jag gillar verkligen modellen och den kanske lite ovanligare färgen.

Gårdagens secondhandrunda blev lyckad. På Myrorna hittade jag en rutig jacka i kort modell. Jag skall fixa med den lite sen kommer den anvöndas flitigt. Där inköptes även den svarta kuvertväskan. På Amnestys loppmarknad hittade jag ett par fulsnygga blå skor med rosett. Lite stora men jädrans bekväma. Och sedan hittade jag några plasthalsband (helt klart bäst begagnade), ett plastarmband och en guldig brosch. Allt för en summa under 250 kronor. Jo, förresten jag köpte ju en telefonkatalog också. Vist låter det sjukt. Telefonkatalogen är från 1937 för Sverige ovanför Sundsvall (!). Det är nämligen så att jag gillar vissa äldre saker.
posted by Saga at 12:28 | Permalink |

[ back home ]

Comments for Dagens med väska
Hej jag tänkte bara fråga, var har du köpt din kuvertväska?

Jag har letat jätte länge efter en till balen, men inte hittat någon. Tycke din var super snygg.. Blir lite avundsjuk :P

Maila svaret till mig,tellina_94@hotmail.com

super schyst, kram Lina :)
  • Posted at 19:00 | By Anonymous Anonym