Om Saga

Saga's lovley wardrobe är en blogg under ombyggnad. Bloggen handlar mestadels handlar om mode, trender och snygga plagg som väcker ha begär. Men då då dyker inlägg in om annat som gör livet lite goare. Saga studerar vilket medför ett mycket begränsat konto att shoppa kläder, skönhetsprodukter och annat smått och gott. Men så fort tillfälle ges så köper Saga gärna något. Bloggen är Sagas vilorum i en annars stressig vardag. Saga önskar att hon att hon hade en stor garderob där hon kan bjuda dagens outfit ofta.

Saga tipsar v.3

Bloggar jag läser

Credits

  Distributed by:
Template copyright :
V4NY ONLY TEMPLATES
Powered by :
Powered by Blogger Bloggtoppen.se

Härligt härligt men farligt farligt

onsdag, november 29, 2006
"Härligt härligt, men farligt farligt. Ganska vanligt, men oförsvarligt. Härligt härligt, men farligt farligt. Så ta det varligt"

Idag känns refrängen på Björn Skifs gamla hits Farligt farligt (men härligt härligt) aktuell. Efter mötet tog jag en liten runda och hittade denna clutch i guld med svart spetstyg över. Hade tänkt att ha den till nyår, annars kan den säkert komma till användning vid något annat tillfälle. Att resonera så är dyrt och oförståndigt. Men den är ju så söt så den var bara tvungen att få följa med mig hem och dessutom är det öppet köp på den tom i början av januari.

posted by Saga at 12:22 | Permalink |

[ back home ]

Comments for Härligt härligt men farligt farligt
Gud så himla fin...

var har du köpt den? *nyfiken*

Kerstin: Man tackar

Fashion addict: Håll i dig! På KappAhl av alla ställen. Men tydligen kan man göra fynd där med.

Men oj!
Den är ju en kopia av en clutch som finns på mitt jobb...Och jag jobbar inte på Kappahl!
Måste kolla närmre på den när jag jobbar nästa ggr... Jag funderade ett kort ögonblick på att köpa den , men sen så köpte jag en friisväska istället, storlek större...

Vad är det för (exklusiv) butik du jobbar i? Denna väskan från KappAhl lär ju vara en kopia eller en väska som hämtat mycket inspiration från någon designer. Och inte för att jag vet hur friisväskan ser ut, men generellt anser jag nog att en friisväska har man lite mer användning för än en festclutch, så det var nog ett ganska så bra köp!

Hahaha, butiken jag jobbar i är väl inte superexlusiv, har märken från NoaNoa, kaffe, några tyska märken o en del andra danska märken.Pilgrimsmycken, Nord osv och en hel del roliga/assnygga festskor.Friisväskor och friisskor har vi också gott om. Jag var inne och kollade in clutchen och den var hyfsat lik din från kappahl, med vissa andra detaljer. Själva tyget är likadant. Men det är ingen designerväska heller utan antagligen en kopia då. :-)
Och ja, frisväska är ett kanon köp, hur nöjd som helst!!
/Fashion A