Om Saga

Saga's lovley wardrobe är en blogg under ombyggnad. Bloggen handlar mestadels handlar om mode, trender och snygga plagg som väcker ha begär. Men då då dyker inlägg in om annat som gör livet lite goare. Saga studerar vilket medför ett mycket begränsat konto att shoppa kläder, skönhetsprodukter och annat smått och gott. Men så fort tillfälle ges så köper Saga gärna något. Bloggen är Sagas vilorum i en annars stressig vardag. Saga önskar att hon att hon hade en stor garderob där hon kan bjuda dagens outfit ofta.

Saga tipsar v.3

Bloggar jag läser

Credits

  Distributed by:
Template copyright :
V4NY ONLY TEMPLATES
Powered by :
Powered by Blogger Bloggtoppen.se

Nyårsvarning!

torsdag, november 23, 2006
En av de största nyårsaspiranterna har hamnat hemma hos mig. Den svara klänningen passade faktiskt (jag trodde inte att den skulle göra det nämligen). Och jag är så glad för det! Det tråkiga är att klänningen antagligen passar alla andra H&M fyndare också så man blir nog inte ensam om den.

Sedan var jag inte så nöjd med resten av beställningen. Sidenblusen som jag beställde i svart och vitt var ingen höjdare, feldidemsionerade på något sätt. Och de pricka topparna som jag också beställde i vitt och svart var ingen höjdare heller.

Den beige fuskomlotten kommer att få stanna kvar hos mig och jag funderar på om den välldigt guldiga boleron får stanna kvar.
posted by Saga at 12:20 | Permalink |

[ back home ]

Comments for Nyårsvarning!