Om Saga

Saga's lovley wardrobe är en blogg under ombyggnad. Bloggen handlar mestadels handlar om mode, trender och snygga plagg som väcker ha begär. Men då då dyker inlägg in om annat som gör livet lite goare. Saga studerar vilket medför ett mycket begränsat konto att shoppa kläder, skönhetsprodukter och annat smått och gott. Men så fort tillfälle ges så köper Saga gärna något. Bloggen är Sagas vilorum i en annars stressig vardag. Saga önskar att hon att hon hade en stor garderob där hon kan bjuda dagens outfit ofta.

Saga tipsar v.3

Bloggar jag läser

Credits

  Distributed by:
Template copyright :
V4NY ONLY TEMPLATES
Powered by :
Powered by Blogger Bloggtoppen.se

Snabba ryck

onsdag, januari 03, 2007
I julklapp fick jag pengar för att köpa en iPod. Ville ju ha den röda snygga men var förnuftig ett litet tag och ansåg att det endast är dumt att köpa en sådan dyr makapär bara för färgens skull (behöver inte 4 GB, 2 räcker gott och väl för mig). Men så igår avvisade jag min förnufitghet och beställde den röda. Och vet ni vad det bästa är? iPoden är redan här! Det tog ganska exakt 1 dygn från beställning tills det att brevbäraren kom med paketet! Det är fantastiskt.

Det som skall vara extra bra med den röda är att Apple ger "en del av inköpssumman till Global Fund för att bekämpa HIV/AIDS i Afrika." Jo, visst låter det bra. Men hur mycket är en del av den stora inköpssumman? Inte mycket kan jag tro kanske 5 pix (men visst, lite är bättre än inget)? Men jag är skepitiskt. Jag har köpt den enbart för färgens skull. Hjälpa till och ge mitt bidrag till en bättre värld gör jag på andra mer (legetima) sätt. Men är det någon som vet hur mycket av inköpssumman som går till fonden, så säg gärna till!
posted by Saga at 18:50 | Permalink |

[ back home ]

Comments for Snabba ryck